www.wonderfulpictures4u.com


Over mij!

Dit ben ik bij een stroomversnelling in Ontario-Canada, gemaakt door mijn zus, die daar al ruim 25 jaar woont. 

Mijn naam is Klaas Baas, ik heb altijd al een grote passie gehad voor de fotografie.

Ik fotografeer eigenlijk alles, natuur, steden, schepen, oude stadjes en dorpjes. Waar ik geen voorstander van ben is fotobewerking, het moet voor mij gewoon puur het resultaat zijn van instellen en afdrukken, een kadertje of een randje eraf  gaat soms nog, maar de rest is voor mij taboe.  Ik hoop dat U geniet van mijn foto's, ik geniet  in ieder geval bij het maken ervan.

                                                                                                                   

Mijn camera is een Canon EOS 5D markII, een Canon zoom lens 28-105 mm  3.5-4.5 USM  en een Canon zoom lens 70-200 mm  1 : 4 L USM. Een Canon Speedlite 430EX maakt de uitrusting compleet.

 

De foto's die nu op mijn site staan zijn gemaakt met een Canon EOS 10D , 30D en 60D.  


 _________________________________________________________________________________

About me!

  

This is me at a rapids in Ontario Canada, made by my sister, who lives here for over 25 years.

My name is Klaas Baas, I've always had a passion for photography.
I shoot just about anything, nature, cities, ships, ancient towns and villages. The camera brand with which I work is a Canon. Where I am not in favor of photo editing, it should be the result of me adjust and shoot.

I hope you enjoy viewing my pictures, in anyway enjoy taking them.